дайте някакви мнения за алфа 146 2000 г.? надеждност, цени, части, двигател и т.н., с една дума дали си заслужава?! мерси!
Известие
Collapse
No announcement yet.
да си купя ли алфа 146?
Collapse
X
-
[quote=Nasko_77]Първоначално публикувано от "Ivo Skoklev":3qyzus27Сега,какво да те убеждаваме ли?Попрочети темите и сам ще решиш
Да,обаче старата любов още живее в мен....и част от нея в гаража....БронятаGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
[quote=Ivo Skoklev][quote="Nasko_77":1bc1g79c]Първоначално публикувано от "Ivo Skoklev":1bc1g79cСега,какво да те убеждаваме ли?Попрочети темите и сам ще решиш
Да,обаче старата любов още живее в мен....и част от нея в гаража....Бронята[/quote:1bc1g79c] Браво и честито! Супер е ГТВ-то ти и най-сетне с така желания от теб кожен салон
То и аз я продавам моята, че ми станаха две коли сега ама ще минавам на дизелова Алфа май на Есен.
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от odiseyКупувай бате колата е страхотна прави 100 км/ч за 9 сек. и мачка всичко по пътя си мацките си кълчат вратовете да те гледат ама ти даже не ги и забелязваш защото си влюбен в нея_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от odiseyКупувай бате колата е страхотна прави 100 км/ч за 9 сек. и мачка всичко по пътя си мацките си кълчат вратовете да те гледат ама ти даже не ги и забелязваш защото си влюбен в неяей този коментар на колегата мноооо ми даподна
иаз съм на това мнение 100%
зимай алфата, никой тука не е сектант
просто всички обичаме АЛФА
Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
i dvete begachki
Comment
-
Препоръчвам голям двигател 1.8 или 2.0 ТС харчат по-малко от 1.4 и 1.6 ТС, също така 1.6 боксер е мн. евтин за поддръжка (но харчи мноооого) а и си върви добре. За резачката 1.7 16В боксер нямам наблюдения, ма и те са си рядкост...Виж Алфата ...
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от odiseyКупувай бате колата е страхотна прави 100 км/ч за 9 сек. и мачка всичко по пътя си мацките си кълчат вратовете да те гледат ама ти даже не ги и забелязваш защото си влюбен в неяAlfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
Comment